Тенденции при полите за пълни дами

Полите заемат гордо място в гардероба на всички момичета, независимо от телосложението и възрастта. Така че, модни жени с по-едри форми често избират поли като основен акцент, което изглежда много стилно и привлекателно.

През пролетта и лятото можете да се отдадете на смели визии с ярки поли с по-голям размер, докато есента и зимата ще бъдат богати на модели с животински щампи, кожа, туид и плетени опции.

Изборът на дрехи с големи размери е необходим в зависимост от вида на вашата фигура и недостатъци, ако има такива, които бихте искали да скриете. Например, пълните момичета с корем е по-добре да изберат пола-молив или модел с висока талия. Докато момичетата с по-едри бедра са най-подходящи за поли с права кройка.

Не само обикновените поли за пълни жени, които могат да бъдат ярки и цветни през лятото, а през студената есен и зима в дълбоки и спокойни нюанси, ще бъдат много стилни, но и дизайнерите предлагат интересни поли с потни за пълни.

Полите с принт изглеждат много впечатляващи, придавайки на външния вид специален чар и стил, който може да бъде романтичен, игрив, сдържан и строг.

Много популярна е приплъзващата се пола, която може да бъде сатен или коприна, с характерен деликатен сатенен блясък. Плътните поли в ленен стил изглеждат страхотно както с блузи, така и с пуловери, а за всеки ден можете да изберете модерна тениска като стилен топ.

Лекотата и ефирния ефект на материите в модните прилепнали поли за пълнички ще добавят нотка на кокетство и игривост към женския външен вид. Ленена пола в големи размери е идеална както за вечер, така и за ежедневие.

Любима от много версии пола – това е стилът „молив“, който вероятно е познат на всяка модна дама, защото този модел е универсален и подходящ както за офиса, така и може да бъде отличен избор за вечерта.

Без пола тип молив няма как да бъде в гардеробите на жени с извити форми. Този стил перфектно ще скрие корема, ще подчертае талията и бедрата. Дължината трябва да е малко под коленете, леко да ги покрива. Моливите с по-голям размер могат да бъдат украсени с пайети или странична обвивка и драперия. За офиса е много подходяща комбинацията на дамски костюм с пола.

Леко разширена пола в долната част, изработена в дължина midi, е идеална за момичета с извити форми. Такъв модел определено ще стане универсален и обичан за много жени с форми плюс размер. Ще бъдат актуални разширените поли за пълен А-силует с декор под формата на ред копчета, задължително с висока талия, принт или плисирани, с колан за вратовръзка или цепка.

Асиметрията е точно техниката, която работи чудесно на по-едри момичета. Поради асиметрията на силуета, полите с по-голям размер изглеждат оригинални, като същевременно ви позволяват да скриете недостатъците на фигурата. Асиметрията на среза може да се състои в неравен подгъв, удължаване от едната страна, обвивка и разрез. Разкроената и трапецовидна кройка изглежда страхотно, когато е съчетана с асиметрия.

Полите за едри жени се предлагат в различни дължини – от къси до midi. Така че късите поли са леко флиртуващи и могат да бъдат допълнени с изразителен принт, например тропически. Асиметричните модели поли от деним обвиват също изглеждат много стилно.

За непринуден външен вид и неформален стил можете да изберете леки поли от шифон или сатен, красиво декорирани с животински щампи, като леопардови.

Плисе ще бъде много популярен модел на пола сред момичетата с наднормено тегло, което придава романтика и лекомислие на образа. Най-хармонично ще изглежда малка гънка върху модели с размери, направени с нежен блясък, в полупрозрачна версия с подплата, а също и с печат на точки.

Популярни нюанси на плисирани поли за наднормено тегло са люляк, мента, бежово, прахообразно, люляково, жълто и златно.

Популярността на щампираните поли е на върха си, защото изобилието от представените модели е поразително в своето разнообразие. Най -атрактивни ще бъдат моделите със змийски и леопардови щампи, зебра, точки, поли на райета и флорални поли за пълни. Отпечатъкът може да бъде ярък и изразителен, като абстрактен или, напротив, ненатрапчив и изтънчен, например отпечатък от питон.

Стилна техника под формата на драперии е актуална в различни дължини на поли за пълни дами. Така че драпериите ще изглеждат най-добре върху монтирани модели с форма на молив, както и къси поли с асиметрия.

Трябва да се помни, че драпериите са склонни да придават допълнителен обем, затова с такъв декор в поли с големи размери трябва да бъдете изключително внимателни.

Мъжкият бански костюм не е само за лятото
Как да изберем размера на детските обувки?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories