булченски рокли | sofia-svatbi.info

Как да изберем правилната сватбена рокля?

Сватбената рокля е един от най-важните елементи от сватбената визия. Тя е символ на вашата любов и щастие, и искате да бъдете сигурни, че сте избрали правилната.

Изборът на сватбена рокля може да бъде трудна задача, но с малко планиране и подготовка можете да намерите перфектната рокля за вас.

Избор на роклята според сезона и мястото. Кога и къде ще е сватбата?

Търсите булчинска рокля за граждански или църковен брак? Рисуваш го в представите си като в изоставена плевня в провинцията или вила? Най-вероятно идеята за темата на вашата сватба ще зависи от това и като цяло стилът на роклята ще пасне сам, без да се налага да полагате много усилия.

Можете ли да си представите лятна сватба в градина далеч от града? След това преминете към ефирна булчинска рокля в стил бохо или семпла сватбена рокля. Напротив, за по-класическа сватбена рокля с дълги ръкави, изработена от здрав материал или елегантна пелерина, тя е по-подходяща за по-традиционна сватба, например в църква. Този стил на сватбена рокля може да се носи и за есенна или зимна сватба. Какво ще кажете за къса сватбена рокля над коляното? Ако планирате пролетна или лятна сватба в модерен стил, това е роклята за вас! Каква сватбена рокля ми подхожда според моя тип тяло? Имайки предвид вашия тип фигура, една булчинска рокля с правилната кройка може да направи чудеса с вашата фигура! Но разбира се, най-важното е да се чувствате удобно и уверено в избраната от вас рокля, независимо от кройката и стила.

Как да изберем роклята според фигурата си?

Тип тяло круша

Ако имате по-малък бюст и по-широк ханш, можете да изберете рокля с алфа линия. По този начин няма да привличате вниманието към бедрата си. Но ако искате да подчертаете извивките си, не се страхувайте от сватбена рокля тип русалка или сватбена рокля от сатен.

Тип тяло ябълка

Искате ли да покриете областта на корема? Няма проблем! Не е необходимо да търсите само в категорията булчински рокли големи размери – романтична булчинска рокля ще подчертае красиво талията ви и ще изглади фигурата ви. Освен това този стил може да подхожда както на по-малък, така и на по-пълен бюст. Богата обемна пола, която вече започва под бюста или, напротив, корсетна горна част, която красиво подчертава талията, е идеалният избор.

Жени със специфични фигури в булчински рокли

Тип тяло пясъчен часовник

Имате ли тяло, което напомня на сестрите Кардашиян? В този случай имате голяма свобода на избор. Зависи дали предпочитате по-приказни булчински рокли, прилепнали булчински рокли или булчинска рокля от корсет и тюл, например.

Правоъгълен тип тяло

Имате по-малки гърди и тесни бедра? Ако силуетът ви е по-„момчешки“, не се притеснявайте, вие също имате много възможности! Булчинските рокли тип русалка с опашки определено подхождат на този тип фигура. Булчинска рокля с висока талия и цепка на крака или такава с корсет или колан на талията ще изглежда също толкова перфектно.

Тип тяло обърнат триъгълник

За да балансирате по-широките рамене и по-тесните бедра, не се страхувайте да подчертаете талията с по-голяма пола. V-образното деколте е идеално и за булчински рокли, тъй като “разчупва” повече горната част на тялото и в същото време красиво оформя бюста.

Какви цветове ще доминират на вашата сватба?

Дори и да не сте избрали съвсем различен цвят за булчинската си рокля, все пак трябва да решите какъв нюанс на бялото ще бъде.

Когато избирате, помислете за цветовете, които сте избрали за декорацията или обратното, изберете цветовете на декорацията в зависимост от стила и нюанса на вашата булчинска рокля. Трябва също да имате предвид тена на кожата си. След това можете да избирате между слонова кост, кремаво, шампанско или бледо розово, например. Бъдете особено внимателни, ако искате класическа, изчистена бяла булчинска рокля. Чисто бялото е много силен цвят, с който не всеки се чувства удобно и също така може да не изглежда толкова добре на снимки в сравнение с други, малко по-меки нюанси.

Намери своята сватбена рокля | sofia-svatbi.info

С какви аксесоари да комбинирам булчинската рокля?

Интересни аксесоари ще подхождат както на семпли булчински рокли, така и на по-специални. Булчински аксесоари за коса, колан или обувки? Можете да експериментирате и тук! Повечето неща можете да решите дори в последния момент, но ако трябва да обмислите нещо предварително, това са сватбените обувки – височината на тока или подметката. В зависимост от височината на обувките след това е по-лесно да коригирате крайната дължина на булчинската рокля. За момент ще се спрем на височината на тока. Дори и да не сме толкова обсебени от обувките като Кари Брадшоу, трябва да признаем, че те са почти толкова важни, колкото и булчинската рокля. Искате ли да прекарате целия ден на високи токчета или предпочитате да промъкнете чифт удобни балетки или дори кецове под сватбената си рокля? Така или иначе, препоръчваме да купите обувките си доста по-рано и да ги носите малко преди големия ден. Освен това, ако поръчате обувките си онлайн, имате малко време за евентуална замяна или връщане, ако не отговарят на това, което сте си представяли. 

Какъв е бюджетът, с който разполагате?

Не на последно място – ако не и най-важното от всичко: искате да наемете, купите или шиете сватбената си рокля по мярка?

За някои булки закупуването на булчинската им рокля е важно. В този случай помислете за разликата в цената на сватбена рокля, ушита по ваша мярка, спрямо закупуването на такава. Всъщност разходите за изработка на булчинска рокля могат да бъдат тройни и дори четворни. Предлагаме ви първо да разгледате наличните опции в непрекъснато нарастващия брой магазини. Наемането на булчинска рокля може да бъде компромис за някои от вас – може да ви струва малко по-малко, отколкото да шиете сватбената си рокля по мярка, но понякога може да ви струва повече, отколкото да я купите. Разбира се, всичко зависи от стила, който търсите.

Вече сте една крачка по-близо до това коя булчинска рокля да изберете за вас? В специализирания сайт за сватби sofia-svatbi.info може да намерите информация от къде да закупите рокли за вашия сватбен ден. Имаме рокли от дантела, рокли от шифон, разполагаме с рокли за бременни на най-ниска цена, защото сме производители. От магазин Евиза може да закупите болера за сватбения ден. Ние вярваме, че ще удовлетворим необходимостите ви и се надяваме да се насладите максимално на сватбената си подготовка!

Как да изглеждате самоуверени и стилни?
Празника на жената 8-ми март: Бляскава елегантност с вечерна рокля за

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories