Дамска мода модерни и стилни | bg-moda.com

Как да изглеждате самоуверени и стилни?

Самоувереността и стилът са два от най-важните аспекти на външния вид. Когато изглеждаме добре и се чувстваме уверени, това ни кара да излъчваме положителна енергия и да се чувстваме добре в собствената си кожа.

Ето няколко съвета как да изглеждате самоуверени и стилни

Намерете своя стил

Не се опитвайте да се обличате като някой друг. Открийте какво ви харесва и как се чувствате комфортно.

Облечете се добре за повода

Не е нужно да сте облечени в най-скъпите дрехи, но е важно да изглеждате подходящо за случая.

Подържайте добра хигиена

Подстрижете се редовно, мийте си косата и лицето си и се грижете за зъбите си.

Пазете се от лоши навици

Пушенето, преяждането и липсата на сън могат да повлияят на външния ви вид.

Модерни без големи разходи

Скъпият, луксозен външен вид не означава дрехи с дизайнерски лога, дизайнерски чанти или дори маркови обувки . Въпреки че тенденцията, наречена логомания, се завърна преди няколко сезона, тя никога не е била в добро настроение. Все по-популярни стават нишовите марки, които се фокусират върху качеството , но също така и дрехите от премиум вериги . Това е ценен съвет, когато става въпрос за места, където можете да пазарувате луксозно за жълти стотинки. Може би не буквално, но едно е сигурно: етикетът със състава на материала определено е по-важен от логото. Струва си да обърнете внимание, когато попълвате луксозен гардероб! 

Дамска мода в уличен стил

Така че, ако търсите отговор на въпроса: как да изглеждате по-добре, предлагаме: висококачествените материали са от съществено значение. Качественият памук, лен, кашмир, вълна, естествена кожа или велур ще се защитят във всяка ситуация и винаги ще изглеждат по-добре от изкуствени материали, като бързо набиващ се акрил или полиестер с лошо качество! Естествените материали също остаряват по-добре. Дори след няколко години те ще ви служат в отлично състояние. Говорейки за това: ако искате да изглеждате луксозно, никога не носете изпрани, износени или повредени дрехи! 

Друг важен момент: по-малкото е повече ! Добър начин да изглеждате скъпо е просто минимализмът , на който залагат все повече трендсетъри. Избирайки малко количество неща за гардероба си, можете да се съсредоточите върху качеството, вместо върху количеството, а изборът на стил става наистина прост. 

Заложете на тези перфектно вталени кройки

Семплите стилове, базирани на класиката, са най-лесният начин да се облечете така, че да изглеждате скъпо. Но ако харесвате блясъка в типично италиански стил, не забравяйте, че ключът към успеха определено са дрехите, които са перфектно съчетани с вашата фигура и тип красота. Гардеробът, изграден съзнателно, ще ви позволи да създавате стилове, които винаги изглеждат страхотно и подчертават естествената ви красота. Противно на външния вид, можете да изглеждате като милион долара не само в къса черна рокля и златни сандали на игла. Перфектно съчетани дънки, бяла риза или обувки с пантофи също ще бъдат страхотни . 

Най-важното е всичко да ви стои идеално, така че ако не сте напълно доволни от дрехите, които купувате във верига магазини, помислете за корекции, благодарение на които можете да коригирате ризи, панталони или поли по вашите мерки! Изберете също стилове, които са синоним на елегантност от години: прости блузи с риза, палта, завързани на талията, миди рокли , ⅞ пурети или минималистични пуловери!

Цветове, които правят дрехите да изглеждат по-скъпи

Добър патент за това как да изглеждате елегантно и скъпо са и правилно подбраните цветове! Сред тези, които се асоциират с лукс, черният естествено е доминиращият цвят – елегантен във всяко отношение, било то върху дънки или вечерна рокля от сатен. Сивото или бежовото също ще изглежда скъпо в ежедневните стилизации , за предпочитане в total looks , базирани на различни нюанси на един цвят. Сред цветовете, които ще ви накарат да изглеждате като за милион долара, определено ще включим и червеното – особено класическото Valentino Red, кармин или бордо. А в ежедневните комплекти можете да изберете приглушени, опушени пастели, например мръсно розово, ненаситно, ментово зелено или гълъбово синьо. Неонови и други бонбонени цветове, като фуксия или флуоресцентно жълто, ще бъдат рискови. По-добре е да избягвате тези цветове или да ги избирате в елегантни, семпли кройки ( рокля тип молив в цвят фуксия – ДА, дънки в цвят фуксия – НЕ).

Предложения за евтини дрехи, с които ще изглеждате скъпи

Въпреки че вероятно сте го чували стотици пъти, отговорът на въпроса  как да се обличате добре с малък бюджет е прост и очевиден:  класически ! Класиката работи във всяка ситуация, добавя стил и ни кара да изглеждаме скъпи дори в обикновени, ежедневни комплекти. И най-важното:  повечето от класическите дрехи, които изглеждат наистина луксозни, можете да закупите във вериги магазини на по-ниски цени!

Стилни дрехи на нормални цени, които ще добавят класа към вашите тоалети

Якета с вериги

Носете черна, голяма рокля върху вечерна рокля. Вълнени, карирани, носим с качествени пуловери в бежови и сиви и тъмносини дънки. А към коктейлна рокля за сватба или друго семейно събитие добавяме сако каре Chanel. Сако от верига магазини е лесен начин да изглеждате елегантно дори в обикновен ежедневен тоалет!

Тренчкот

Носена е от Одри Хепбърн, а сега всички топ инфлуенсъри я носят. Тренчкотите вървят с всичко, винаги изглеждат скъпи, а в актуалните колекции ще ги намерите на наистина достъпни цени. 

Вълнено палто

Талия, закопчана, с подплата ще изглежда луксозно. Голям разход е, дори и от верига магазини, но си заслужава, защото е инвестиция за години. Камила, сиво или черно – тези цветове палта са най-вечните, универсални и придават класа на дамските стилизации.

Бяла риза

Ще добави класа, независимо дали ще го облечете с кожена пола, дънки или пурети. Заложете на oversize кройка и качествен памук. И ако харесвате тази дреха, инвестирайте в сатен в цвят слонова кост и лен с дървени копчета за лятото!

Семпли пуловери с добър състав

Минималистични водолазки, пуловери с V-образно деколте , дълги жилетки в неутрални цветове вървят добре със сако, палто или ¾ пола. Заложете на модели в сиво, бежово, кремаво, пудрово розово, за предпочитане с нежна, пухкава текстура и много семпли кройки.

Миди поли

Молив, плисе, трапец – изберете любимите си кройки и ги носете с ризи, пуловери или тениски. Миди полата винаги е добър начин да изглеждате елегантно. Дори ако комбинирате деним midi с Converse, бяла тениска с първокласно качество и бежов тренчкот.

Перфектно прилягащи панталони

Можете дори да намерите дънки, които стоят като ушити във верига магазини. Основното е да знаете коя кройка най-добре подчертава вашата фигура! Същото важи и за пурети и други модели панталони.

Заключение

Когато се чувствате уверени и стилни, вие излъчвате положителна енергия и се чувствате добре в собствената си кожа. Това може да има положително въздействие върху всички аспекти на живота ви.

Туника по различни начини – предложения за есенен стайлинг от Евиза
Как да изберем правилната сватбена рокля?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories