φόρεμα | eviza.gr

Каква рокля на цветя да изберете за новия сезон?

Оранжево и синьо
Оранжевото с наситено синьо създава изключително сполучлив контраст. Цветята на есенна рокля могат да бъдат в такива нюанси и за да остане ясно видимият атрактивен контраст, ние избираме голям печат с ясно очертани контури . Оранжевите и сини цветя са идеално съчетани с модерна романтична μακρύ φόρεμα – тя има горна част от фино набрани волани, а полата й придобива форма на фенечка благодарение на тесни плисета и декоративни плисета в подгъва. Въпреки екстравагантната кройка и наситените цветове, роклята не е надебеляла. Най-добре се носи в монохромен цвят , с оранжево сако, бежов чорапогащник и сини обувки. Това е кройка, която ще е подходяща за вечерта, но тогава се препоръчват черни аксесоари със силен гланц. Една малко по-различна версия на тази рокля е творение, което използва кафяво и тъмносиньо, т.е. по-малко ярки цветове. Контрастът между тях е подчертан от бяло – сините цветя на кафяв фон са завършени с широки бели контури. Есенните аксесоари също могат да бъдат в нюанс на бялото, но добавяме и една оранжева дрънкулка, за да оживим тоалета.

Черно-бели цветя
Черно-белият принт също е изразителен. Тази есен се препоръчват графични щампи с интересни, почти абстрактни форми, които могат да помогнат и за оптично отслабване на силуета – фонът на десена е бял, а черните цветя са подредени в диагонални линии, като в горната част преобладава бялото, но в долната част частите на тялото са по-черни . Такова подреждане на контрастни нюанси добре моделира пропорциите на фигурата. Официална рокля на черно-бели цветя е изработена от модерна, еластична материя с гладка повърхност. Има разкроена кройка, но в горната си част приляга добре по тялото, благодарение на което не е необходим колан, който да подчертава талията. Роклята е завършена с изправена яка на врата, но има малка капковидна изрезка над бюста. Ръкавите му могат да бъдат бухнати, изработени от шифон, което допълнително ще придаде лекота на контрастиращото творение.

Двуслойна мрежеста рокля
Роклите за излизане  , изработени от мрежа, са много популярни стилове в днешно време. Есенната рокля разбира се е с фуста, за предпочитане от доста дебел, топъл трико , благодарение на което мрежестата рокля може да се носи и в студено време. Роклята е с миди дължина, но долната пола завършва малко над коленете, ръкавите и кокетката също са полупрозрачни. Кройката е модерна туба, леко вталена по тялото. Под врата има елегантна мрежеста водолазка, а талията е подчертана с декоративен кант, завързан с тънки панделки.Цветята са в есенни цветове като тъмносиньо и горскозелено, но тъй като роклята е изработена от тънка мрежа, тъмният десен не изглежда натрапчив. Това е рокля, която може да се носи както на сватбено тържество, така и всеки ден, като просто смените аксесоарите от официално черно към ежедневно сиво.

Цветя на черен фон
Черното в комбинация с есенни цветове не трябва да бъде мрачно. Модерните щампи в нюанси на енергично червено и оранжево, допълнени с малко бяло, правят добро впечатление. Флоралният модел е доста голям, но в същото време леко размит, благодарение на което контрастът с черното е по-малко остър и следователно по-ласкателен . Το εμπριμέ φόρεμα е свободна и семпла, с ефирни буфи, достигащи до средата на предмишниците и високо деколте, завързано с връзки. Ретро цветята могат също да се появят на черен фон, в по-ярки, приглушени цветове като бежово, керемидено червено и екрю. Цветята са подредени точково, но така че да не образуват големи празни петна. Роклята на цветя е плисирана, с дължина до коляното и завършена с романтична стояща яка на врата. Има дълги ръкави, но ако търсим отслабваща кройка, те трябва да са от шифон или друга прозрачна материя. Ежедневната рокля  е с модерен десен, а цветята са сиви или сиво-бели. Създават атрактивни, диагонални орнаменти, които идеално се вписват в семплата кройка – роклята е малко по-свободна от класически молив, има дълги ръкави, които прилепват по тялото и овално деколте.

Есенна рокля в ориенталски стил
Ориенталска есенна рокля е изработена от трикотажна материя, наподобяваща по текстура коприна. Кройката на роклята е трапецовидна, без странични изрези и шевове под бюста, но в средата материята е подредена на мека, надлъжна гънка. Дълга рокля, почти до глезените, но долната й част е изрязана във V-образно деколте, което придава изтънчена линия на силуета. В областта на врата роклята е завършена със семпла водолазка. Ориенталският стил на есенната рокля е подчертан от ефектни щампи. Моделът е многоцветен, но не пъстър, например в нюанси на пастелно розово, лилаво, бордо, светло жълто и тюркоазено. Ориенталският принт прави свободната, плетена рокля да може да се носи и в официални стилизации, с елегантни монохромни аксесоари.

Обемна рокля с волани
Много широките рокли често са обемни и не много елегантни, така че си струва да търсите творения от шифон, защото благодарение на тази материя, oversize кройката изглежда много по-стилна. В горната част, почти под врата, роклята от шифон е стегната с декоративни шевове, благодарение на които материята е подредена на надлъжни гънки . Ръкавите са издути с декоративни маншети, а деколтето е завършено с модерна гладка стояща яка. Флоралният мотив е в тъмни, неутрални цветове като черно и тъмносиньо, а фонът на флоралния мотив е на малки точки в същите нюанси. Кройките, по-дълги от коляното, трябва да се носят с колан и тъмен клин, а вечерният характер на тоалета ще се осигури от модерни, метални аксесоари.

Дантела с елегантни цветя
Дантелата често използва флорален мотив, но този път е съвсем различен модел – цветята са малки по размер и наподобяват щампи от 60-те години. Дантелата е ярка, а оригиналният й модел е подчертан от тъмна, контрастираща подплата – класическата комбинация от черно и бяло или бяло и тъмносиньо изглежда много впечатляващо, освен това си струва да се обърне внимание на бяло-бордо, сиво- зелени, графитено-прахови шарки. Дантелената официална рокля е в романтичен стил. Краищата й са украсени с гарнитури от черна, ажурна дантела, а на врата има бордирана яка. Деколтето е с малка декоративна цепка или се закопчава на бюста с перлени копчета.

Дълга обвита рокля
Есенната рокля с обвивка на цветя е с дължина до глезена, а ръкавите й са с разширени, екстравагантни маншети. Връзката на роклята не трябва да е на талията, а по-високо, под бюста, което се отразява положително на външния вид на фигурата. Деколтето е малко по-скромно, отколкото при празничните стилове и вместо волан има тесен кадифен подгъв. Щампата на роклята е голяма и многоцветна, но това са предимно есенни нюанси. Формата на модела се отнася за есенната растителност, въпреки че се предлагат и стилове с ефектен тропически принт. Роклята не бива да е от дебел плат, но може да се комбинира с тежки, есенни аксесоари.

Модни съвети
Модната индустрия носи много креативни решения, завладяващи тенденции , редица вдъхновения и безброй възможности, които я превръщат в страст за много жени и мъже.

Знаем, че сред хилядите предложения, стилове, цветове и тенденции – възникващи наново и завръщащи се след години на забрава – наистина можете да се изгубите. Ето защо решихме да създадем място, където всяка жена ще намери стотици вдъхновения, съвети и съвети за всеки повод . Благодарение на тях ще ви бъде по-лесно да планирате мечтаното облекло всеки ден , за вечерта, за работа, за социална среща, разходка или страхотна гала и сватба. Искаме създаването на модерни, удобни и изящни тоалети да е още по-лесно, а да си играем с тенденциите – напълно приятно и безплатно.

Нашите модни съвети се основават на най-често срещаните съмнения и проблеми на съвременната жена, която иска да съчетае своя тип красота и фигура с правилните кройки , тенденции и дрескод. Ще ви помогнем да подчертаете силните си страни , ще анализираме предложения от най-големите дизайнери, ще предложим универсални щампи и ще направим така, че най-красивите творения да се появят в гардероба ви.

Най-добрите ежедневни обувки за жени: Най-доброто ръководство!
Туника по различни начини – предложения за есенен стайлинг от Евиза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories