Мъжкият бански

Мъжкият бански костюм не е само за лятото

Мъжкият бански костюм е част от сексапила на мъжа

Най-често мъжките бански се асоциират с лято, плаж, море и перфектна мъжка фигура на фона на слънчеви лъчи и чисто, лазурно небе. Нека не се забравя, че банските могат да бъдат и целогодишно облекло. С тях мъжът ще блесне и на басейн, в сауна, дори във фитнеса, особено ако банските му са тип шорти. В зависимост от цвета на кожата ви, имате широк избор от гами, които ще паснат на различен тен. Мъжките бански определено подчертават сексапила на мъжа – не само на открито.

Боксерки, среден клин или шорти – какво и кога да се избере?

Вероятно сте забелязали, че мъжете избират един тип бански за себе си години наред, което не е съвсем правилно. Може да сте имали слабовата визия и затова да сте предпочитали широчки шорти, но вече сте наедрял от тренировки, и тогава защо да не подчертаете красиво оформените си части на тялото? Това може да стане с ластични бански тип боксер или слип.

Предимството на мъжките бански в сравнение с обикновеното бельо за мъже се състои в това, че материята е бързосъхнеща. Ако сте плувец, решението е бански тип клин, може и с дължина до коляното. Ако спортувате във водата, боксерките ще ви вършат работа. Колкото до банските тип шорти, те са практични и по-универсални от останалите, защото са подходящи както за плуване, така и за спорт, свободно време и всякакви занимания, свързани с вода или активитети на плажа.

Правилната грижа за мъжките бански

Повечето от моделите мъжки бански са изработени от бързосъхнещи материи, като комбинации между полиамид и еластан. Ако не сте постоянни в килограмите си и често теглото ви варира, изборът на модел мъжки бански с връзки би бил най-добрият, тъй като можете да ги пристягате според обиколката на талията и ханша. За да не се разхлабят връзките и да не се разтегне еластанът, трябва да се придържате към правилното пране на банските си. Следвайте указанията на етикета и ако пише, че се перат ръчно, никога не ги поставяйте в перална машина. Забравете за центрофугата – банските не я понасят. Също така, не използвайте гореща вода или твърде агресивен препарат.

Има ли цветове, неподходящи за мъжки бански?

Вероятно сте чували да се шегуват с някого, че е избрал „женски“ цвят за банския си костюм. Прието е, че тъмните тонове, както и класиката черно/бяло/сиво са винаги перфектни за мъжките бански. Модата през последните няколко години налага тенденция към вкарване на розов елемент или електриково жълто/зелено/синьо, които цветове се прилагат в производството на спортни обувки. Най-голям либерализъм в цветовете може спокойно да се вложи в изработването на детски бански за момчета.

Клиновете предпочитани от много жени
Тенденции при полите за пълни дами

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories