Модерни туники

Туника по различни начини – предложения за есенен стайлинг от Евиза

Дамските туники са едно от най-универсалните облекла. В зависимост от комбинацията може да се използва като дълъг топ или къса рокля. Освен това идеално прикрива повечето от недостатъците на фигурата, като същевременно подчертава нейните предимства. Представяме туниката в пет стила, включително: ежедневни, елегантни и спортни, а ние ви съветваме какви аксесоари да изберете.

С какво да носите туника?

В момента дамските туники са много популярни и можете да ги намерите на нашия сайт evizabg.com. Нищо чудно, защото това е елемент от гардероба, който може да се комбинира с много неща. Най-често туниките се комбинират с клинове, чорапогащи или тесни панталони. В летен или вечерен вариант те служат като рокля. Тези две неща обаче не трябва да се бъркат: дамската туника не се счита за “пълна” рокля. Никой не би съчетал тази дреха с панталон.

Често избирани аксесоари към туника са широк кожен колан или тънък колан тип “въже”. Дълги колиета или ефектни обеци са перфектни като бижута. Комбинацията от туники и други облекла трябва да бъде съобразена с повода. Въпреки че това е универсален тоалет, той трябва да бъде подготвен по различен начин за официална вечеря и за вечер с приятели.

ПЛАЖНА ТУНИКА ШАМПАНСКО

Как да носим туника?

Туниката може да се носи по много начини. Ето най-често срещаните връзки:

Дамска туника и слим дънки – ежедневно, неофициално облекло. В този случай туниката може да има формата на риза, топ или суичър. Всичко зависи от личните предпочитания. Важно е комплектът да си пасва по цвят.

Елегантна вечерна туника с тънък чорапогащник, високи токчета и дълги обеци. В този случай тя се третира като рокля, но дължината й трябва да е подходяща (покриваща напълно задните части, за предпочитане да достига до средата на бедрото). Във вечерния вариант няма нужда да използвате колан на талията.

Елегантна официална туника от риза с яка и плътен тъмен чорапогащник или клин в комбинация с ботуши.

Туника, третирана като дълга риза с елегантен панталон. Трябва да стига до средата на задните части. Изглежда добре с навити ръкави – тогава визията става по-малко официална.

Спортна туника като свободен суичър в комбинация с анцуг или клин. В този случай няма нужда да използвате колан, тъй като този стил не изисква подчертаване на талията на оса.

Елегантни и свободни инфлуенсърски туники – стайлинг

Туниките са популярни сред модните инфлуенсъри и българските актриси. Обикновено техните интерпретации на този елемент от облеклото са доста смели, но си струва да им хвърлите едно око. 

Вдъхновения, или какво подхожда на туника

Туниките не трябва да се комбинират с рокля. Независимо от дължината на роклята, подобна комбинация може да накара силуета оптически да загуби лекота. Сигурен избор е съчетаването на туника с панталон. Въпреки това, не всеки стил ще бъде подходящ, като хартиена чанта, която има декорации на талията и се разширява в ханша. Такова облекло ще изглежда неестетично и неподходящо. Изключение правят т.нар камбанки, при които разширяването започва едва на височината на коленете.

Обаче панталони с обикновени или тесни кройки винаги ще работят. За предпочитане е с висока талия, която може да се подчертае с широк и изразителен колан. Стилистите препоръчват туниките винаги да се носят с колан на талията – така оптически можете да придобиете „фигура пясъчен часовник“, която се смята за най-желаната от жените.

Какви обувки трябва да изберете с туника, за да увеличите фигурата си? Зависи от стайлинга. За елегантна комбинация изберете обувки на висок ток или дълги боти с туника. В спортната версия страхотно ще изглеждат ниски обувки, ботуши Челси и каубойски ботуши. Трябва да избягвате да комбинирате туниката с обикновени маратонки.

Гръндж туника

Туника като стил за всеки повод

Туниката е стил, който в зависимост от аксесоарите и вида на материята може да се използва за всеки повод. Но не само поради тази причина той е един от най-често купуваните дрехи от жените. Според римската традиция (тази дреха идва от древен Рим), тя е лека и ефирна. Осигурява пълна свобода на движение. Не са необходими много допълнителни дрехи, за да изглеждате впечатляващо. През лятото можете да го носите без други неща. През зимата са достатъчни топъл клин, панталон или плътен непрозрачен чорапогащник.

Дамските туники издължават и отслабват фигурата, при условие че не се съчетават неправилно с други широки овърсайз артикули. Могат да се носят независимо от теглото. Те стоят добре както на слаби хора, така и на жени с голям размер. Те са в състояние да маскират голям корем, ханш и бедра. В същото време те помагат да се покажат оформени крака.

ДАМСКИ БЛУЗОН
Дамска туника от Евиза– задължителен елемент от гардероба

Заключение

Туниката подхожда на всеки тип фигура. Въпреки това, когато ги избирате, трябва да обърнете внимание на някои подробности. Жените с малък ръст плюс размер трябва да избират модели с дължина до средата на задните части и да ги комбинират с вталени панталони. Фигурата „пясъчен часовник” обаче изглежда най-добре в туника с V-образно деколте. Дамите, които имат фигура „I”, не забравяйте да подчертаете талията с колан. Независимо от вида на туниката, най-важното е материалът, от който е изработена. Най-добри са естествените материали, т.е. лен и памук, за официален повод дантелата е препоръчителна.

Каква рокля на цветя да изберете за новия сезон?
Как да изглеждате самоуверени и стилни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories