осветление за магазин за дрехи

Осветление за магазини за дрехи

Магазините за дрехи могат да бъдат представени като универсални търговски обекти, предлагащи на купувачите различни асортиментни групи. Те могат да бъдат магазини за детски, мъжки и дамски облекла и за други видове дрехи.

 Изграждането на осветителна система за магазини за дрехи зависи преди всичко от формата на помещението: площта, височината и дизайна на таваните, наличието на спомагателно оборудване и друго оборудване. Освен това се отдава значение на спецификата на облеклото: за работа, за свободното време, за спорт, за празнични събития. Като цяло има голямо търсене на качеството на възпроизвеждане на цветовете и защитата на продукта от топлинните и ултравиолетовите ефекти на източниците на светлина. Задължително условие, което се спазва в магазините за дрехи, е наличието на общо и акцентно осветление. Общото осветление задава акцента на магазина: ако магазина Ви посреща с ярка светлина, то тогава най-често в магазина се предлагат спортни или делови дрехи, ако светлината е топла и не толкова ярка, подхожда за магазин за домашни дрехи, като пижами и халати. 

Младежкото облекло се характеризира с активно осветление, което потвърждава динамиката и се реализира чрез използването на източници на неутрален или студен цвят. Следователно решаването на проблема с осветлението с конкретен продукт е по-лесно, отколкото поставянето на различни групи дрехи в една и съща стая.

Характеристики на общото осветление на универсалните магазини за дрехи

Ho и този проблем става все по-разрешим днес. Първо, в лампи от един и същи тип, например Полилей, които не само са предназначени да осигурят общ цвят, но и за зониране на стаята, можете да замените лампи от един тип с друг. Второ, възможно е да се използват карданни лампи, предназначени за едновременен монтаж на няколко различни лампи: MHL и тръбни флуоресцентни, халогенни и метални хало лампи. Предпочитание в общото осветление се дава на източници с висока светлинна мощност, следователно лампите T5, модерните металхалогенни и LED лампи са все по-търсени. Те са компактни, управляеми, имат дълъг експлоатационен живот.

Атрактивни и модерни дамски блузи
Как да промените  пропорциите на тялото си чрез облеклото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories