Луксозните ухания на Van Cleef & Arpels са вдъхновени от красотата на природата

Елитният френски бранд Van Cleef & Arpels е създаден през 1906 година. В началото компанията се занимава с производство на бижута, а луксозните ѝ бутици бързо стават любими на заможните клиенти. 70 години след създаването на марката, продуктовият ѝ каталог е разширен с производство на парфюми.

Дебютният аромат на Van Cleef & Arpels е истинско бижу

Първият парфюм Van Cleef & Arpels е дамският First, а флаконът му е фин и деликатен като бижутата от колекцията Snowflake. През следващите години френският бранд лансира поредица от ухания, а през 2009 година поставя началото на луксозната си линия парфюми – Collection Extraordinaire.

Ароматите на Van Cleef & Arpels от Collection Extraordinaire включват най-красивите естествени съставки

Уханията от елитната серия на Van Cleef & Arpels отдават почит на природата и нейната натурална красота и очарование. Ароматните композиции в колекцията са разнообразни и всеки може да открие за себе си парфюм, който да го изразява по най-добрия начин.

Van Cleef & Arpels Bois Dore впечатлява с неустоимото си кехлибарено-дървесно ухание

Унисекс ароматът е едно от новите попълнения в луксозната серия Collection Extraordinaire на Van Cleef & Arpels. Парфюмът, разработен от Фабрис Пелегрин, е лансиран през 2017 година. Уханната композиция се открива с минерални нотки, съчетани с пикантната свежест на черния пипер. Сърцевината на аромата е обединила кедър, ванилия, тютюн и бадем, а базовият акорд е изграден от боб Тонка, тиково дърво и мускус. Парфюмът е чувствен, завладяващ и дълготраен. Подходящ е, както за ежедневието, така и за специални поводи.

Van Cleef & Arpels Bois D`Amande запленява с топлия си и успокояващ аромат

Парфюмът е представен през 2020 година, а запомнящата се ароматна композиция е проектирана от Sidonie Lancesseur. В началото уханието привлича с нотките лимон и бадем, последвани от топъл и успокояващ кедър в сърцевината. Нежният и топъл базов акорд на Van Cleef & Arpels Bois D`Amande е съчетал ванилия и мускус. Уханието е фино и деликатно и оставя усещане за ефирното пеперудено докосване на най-нежна коприна. Подходящо е, както за мъже, така и за жени.

Van Cleef & Arpels Santal Blanc омайва с нежния си и деликатен характер

Унисекс парфюмът е пуснат за продажба през 2019 година. Разработен е от доказания майстор на уханията Michel Almairac. Ароматната композиция има жизнено плодово начало, съчетало нотки мандарина и смокиня. Сърцевината е преплела дъхава виолетка с топлото и деликатното докосване на сандалово дърво. Базата е изградена от боб Тонка, мускус и бензоин и осигурява най-добрия финал на уханния коктейл. Чистотата и нежността на аромата е подчертана от белия цвят на флакона, който за първи път се прилага в серията Collection Extraordinaire за Van Cleef & Arpels Santal Blanc.

Ароматната линия Collection Extraordinaire е съчетала най-луксозните и висококачествени парфюми на Van Cleef & Arpels. Уханията са изградени от натурални съставки, съчетани по неочакван и иновативен начин, който да подчертае красотата на природата и разнообразието от пищни цветове и аромати, които се срещат по света.

Професионален грим за специалните поводи?
Как да изберем матрак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories