матраци isleep ма промоция | matracite.promo

Как да изберем матрак

Изборът на модерен матрак може да бъде предизвикателство, тъй като има много фактори, които трябва да се вземат предвид. Ето някои от най-важните неща, които трябва да имате предвид, когато избирате матрак:

1. Твърдост: Твърдостта на матрака е важен фактор. Тя трябва да бъде избрана в зависимост от вашите лични предпочитания и нужди. Ако страдате от болки в гърба, може да е по-добре да изберете по-твърд матрак, докато ако предпочитате по-меко усещане, може да изберете матрак с по-малка твърдост.

2. Размер: Размерът на матрака е важен фактор, който трябва да се вземе предвид, когато избирате нов матрак. Той трябва да бъде подходящ за вашия леглов партньор, ако имате такъв, и да побира вашето тяло комфортно.

3. Материал: Материалът, от който е направен матракът, е важен фактор, който влияе на комфорта и качеството на съня ви. Някои от най-популярните материали за матраки включват висококачествена пяна, латекс и пружини.

4. Цена: Цената на матрака е важен фактор, който трябва да се вземе предвид. Въпреки че можете да намерите матраки на различни цени, трябва да имате предвид, че по-високата цена не винаги означава по-добро качество.

5. Отзиви: Прегледайте онлайн отзивите на матрака, който разглеждате, преди да го купите. Отзивите на други потребители могат да ви дадат представа за качеството и комфорта на матрака.

Кой матрак е подходящ за вас? Има ли ръководство за закупуване на матраци? Нека бъдем честни, през следващите няколко години ще прекарвате много време на матрака си, така че искате да направите това правилно. Дори ако това означава да отидете до няколко магазина за матраци, преди да направите окончателния си избор.

Чудейки се как да изберете правилния матрак, може да е причина да се разхождате из магазините легла цяла седмица. Така че, преди да тръгнете, задайте си няколко важни въпроса относно матраците и леглата.

матраци ТЕД - модерен матрак от matracite.promo

Какъв тип матрак искате?

Да, има повече от един тип матраци. И това прави намирането на точния матрак малко обезсърчително. Като се има предвид, че матраците са конструирани по различен начин, спането на различни ще промени начина, по който спите и впоследствие качеството на съня ви. Нека да разгледаме различните видове матраци – може да се изненадате кой ви подхожда.

Матраци с мемори пяна

Спомняте ли си времето, когато астронавтите проектираха материал от следващо поколение, който помогна да се абсорбира удар от катастрофа? Е, мемори пяната също го прави. Това е така, защото мемори пяната “помни” и се приспособява към формата на тялото ви. Тази лека комбинация от различни видове слоеве от пяна с висока плътност предлага меко и контурно изживяване при сън. Той е идеален за облекчаване на точките на натиск в бедрата и раменете, тези матраци оформят стойката ви при натиск и топлина. Матраците от мемори пяна също са отлични за изолиране на движението на матрака за тези от вас с неспокоен спящ партньор. За да опресните паметта си върху материала, не се колебайте да се разхождате върху малко пяна.

Матраци с пружина

Този класически тип матрак е изработен от удобна тапицерия, заобикаляща пружина или намотка, която предлага опора и твърдост. Тъй като опциите за пружини и намотки са безкрайни, така и опциите за комфорт са достъпни за потребителя за всеки тип бюджет. Този тип матрак наистина е добре заоблен матрак за хора с пълно тяло, които търсят поддържаща и удобна, но облекчаваща болката опция. Характерната рамка подобрява опората на ръба на матрака за двойки, които използват цялата повърхност на леглото. Като цяло по-твърдият матрак с вътрешна пружина може да не е подходящ за тези, които търсят по-меко усещане, но остава конкурентен тип матрак, който трябва да се вземе предвид.

Хибридни матраци

Този матрак с половин вътрешна пружина и половин пяна съчетава традиционната поддържаща структура на пружинните матраци с предимствата на меките контури на матраците с пяна и латекс, за да създаде висококачествен хибриден матрак. Този тип матрак се основава на всички предимства на двата матрака и се грижи за хората, които търсят опция, при която техните предпочитания за сън са изпълнени от това, което могат да предложат матраците с пружини и пяна. Тези качествени матраци от висок клас могат да бъдат скъпи, но предлагат облекчаване на точката на натиск, без да правят компромис с опората на гърба.

матраци на отлична цена | matracite.promo

Как да вземете решение за нивото на твърдост на следващия си матрак?

Нивото на твърдост или мекота е субективен избор въз основа на вашата поза на сън и тип тяло. Твърдостта е просто усещането, което изпитвате, когато за първи път легнете на матрака. Как реагира на приложен натиск? Твърд ли е или мек? Потъвате ли навътре или почивате върху него? Комфорта от матрака е свързана с това как натискът се разпределя върху тялото ви. Подравнява ли тялото ви в естествена спокойна поза? Или усещате точки на натиск в области като бедрата, раменете или гърба?

Промоция на матраци | matracite.promo

Как твърдостта и комфортът влияят на избора ви на матрак?

Вашето предпочитание за сън се определя от типа на тялото, размера и позицията за сън. Спащите настрани са склонни да предпочитат меки до средни нива на твърдост, които предлагат изравняване на стойката и намален натиск върху бедрата и раменете. Спещите на гърба са склонни да предпочитат средно ниво на твърдост. Намаляването на усещането за потъване е от съществено значение за избягване на болки в гърба при този тип спящи. Спещите на стомаха са склонни да предпочитат твърдо ниво на твърдост по същата причина като спящите на гърба – за да се избегне натиск в точките на натиск твърде много.

Матраците, предназначени за лица, по-тежки от 113 kg, са специално проектирани да бъдат по-твърди матраци, способни да издържат теглото, без да се нарушава позицията, което може да доведе до болки в гърба. Леки хора, от друга страна, са свикнали с по-мек матрак, който позволява усещане за потъване. В противен случай, ако матракът е твърде твърд, той няма да потъне достатъчно, за да облекчи болката, причинена от натиска.

И така, направихте пробна дрямка на всички опции за матраци. Опитайте да вземете в предвид бюджета си. Независимо дали става дума за бюджетна покупка на матрак с вътрешна пружина, който предлага цялостно качествено изживяване при сън или луксозен хибриден матрак от висок клас, за който спестявате или ортопедична опция. Посетете онлайн магазин matracite.promo и изберете своя любим матрак.

Накрая, трябва да помните, че изборът на матрак е много личен и трябва да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Не се колебайте да пробвате различни модели и да се консултирате с продавача, преди да вземете окончателно решение.

 

Луксозните ухания на Van Cleef & Arpels са вдъхновени от красотата на природата
4 чудесни спорта за лятото на любителско ниво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories