пижами и нощници

Комплекти от сатен

Има нещо неоспоримо примамливо в комплектите от сатен. Луксозният външен вид, гладкото усещане, намек за мекота – това просто създавава романтика! И има толкова прекрасни нюанси, от които да избирате, толкова много великолепни женствени комбинации. Така че, ако търсите нов комплект спални дрехи и комплекти сатенени халати, имаме няколко идеи, които ще ви помогнат да започнете пътешествието си към намирането на идеалния комплект за вас. Но първо …

Сатенът е един от най-елегантните познати платове. Той блести с обещание за лукс. Блясък на  женствена коприна, богато кадифе и гладък сатен. Но не само външният вид му придава елегантност, а и чувственото усещане на сатена, който ви гали, докато се плъзгате в тези луксозни пижами.

Така че с нежна женствена комбинация от дантела и сатен можете да носите спалното си облекло и да се чувствате като кралски особи (само малко по-скромни, разбира се!), Като същевременно усещате мекотата на кожата си срещу нежния допир на сатена. Представете си да се нахлузите в пижама, изработена от сатен, за да се наспите хубаво, а на сутринта да ви очаква също толкова луксозното усещане от сатенения халат, който да облечете.

За специално романтично изживяване за двама, защо да не отпразнувате Свети Валентин в романтична обстановка? С пижами и нощници в романтични стилове от сатен, лесно бихте могли да направите прехода от тържеството, към завръщане вкъщи и празнуването преди лягане – и цял ден преди това! Независимо дали ще изберете пижама или нощница с дължина до коляното, или пък дълга роба в традицинното червено, добрият комплект сатенени халати ще ви стопли, когато ви се иска да се изкъпете, дори през хладните нощи. Неповторимо е чувството да се облечеш в гладката и мека сатенена нощница, която толкова време си търсил и избирал.

Има набор от красиви модели, от които можете да се водите при избора на пижами и нощници от сатенени или копринени тъкани. Изберете сатенени чаршафи, за да съответстват на избора ви на пижама. Има такива в  доста женствени и романтични нюанси на розово, бяло или люляк, за да съответстват на всяка цветова схема. Или отидете към нещо малко по-дръзко, като изберете копринена къс женствен халат, който да носите с тези красиви пижами, обшити с доста женствена дантелена тъкан . Тази идея е толкова привлекателна, че със сигурност ще повлияе на съдържанието на гардероба ви със спални комплекти!

За да завършите романтичната атмосфера, която сте създали за вашия специален ден, можете да изберете като допълнение сребристи сатенени ниски обувки или сатенени обувки на висок ток с подходящ сатенен клъч. Подходящите комплекти бельо за  копринените пижами и нощници са в  гама от прекрасни нюанси на розово, бяло, люляк и зелено и могат да ви направят да изглеждат много женствени, все едно сте били облечени от професионалист.

За нещо по-малко официално можете да опитате сатенен комплект пижами с подходящ халат към тях, отново едновременно женствени и вълнуващи. За да завършите вечерното облекло, съчетайте сребристите си сатенени равни обувки със съответстваща копринена жилетка с кюкопче или болеро, отново едновременно доста съблазнителни и привлекателни.

За да носите копринените си пижами и нощници през цялата година, можете да изберете зашеметяваща копринена роба или шал, които да използвате като връхна дреха за зимата. Тези великолепни дрехи се предлагат в голямо разнообразие от стилове и цветове и лесно могат да бъдат облечени със съответстващи комплекти пижами или да се носят самостоятелно. Една елегантна роба изглежда особено стилно с подходящ комплект пижама в съвпадащи си  цветове или в сходни нюанс. Копринените роби също са идеални за носене със съответстващ шал, който със сигурност ще ви даде нотка на допълнителен стил, както и ще ви държи топло през студените нощи.

Каквито и да са вашите лични предпочитания, сатенените бикини са върховният лукс в бельото. Секси, чувствени и женствени – всичко в едно. Сатенът е най-добрата класическа материя и никога няма да излезе от мода. Ако търсите идеален подарък за  специален човек, защо не помислите за един от страхотните сатенени комплекти бикини, които се предлагат в онлайн магазините днес.

 

Как да разпознаем качествената сатенена нощница
Пижамата – необходимо удобство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories