Защо нощницата е по-добре да бъде памучна

Какво нощно бельо да избера и защо предпочитано е памучното?

Отговорът е лесен и кратък: чувствате се приятно и удобно. Това че е нощно бельо- пижама, обаче не значи да го носите само когато спите или пък сте си взели душ. Щом Ви е приятно,можете да го ползвате и в ежедневието, докато се излежавате, гледате филм, четете книга или вършите домакинска работа.

Защо памучните нощници са по-удобни?

 Памукът, използван за направата на нощниците, е много мек и копринен, което го прави приятен на допир за кожата. Тези нощници ще Ви предпазят от онези неприятни тръпки, причинени от студени течения, идващи през прозорците на спалнята Ви. Точно тези любими пижами са най-добрият избор, защото ще Ви държат топло и приятно през студените месеци. А да не забравяме и за комфорта.

Защо памучната пижама е икономична?

Често памукът се ползва с доста отстъпки, което го прави доста по-изгоден от други материи за пижами.Най-важното е, че има дълъг живот стига да спазвате съветите за правилно пране при определени градуси, правилна програма и избягване на допълнително центрофугиране и сушилня. Лесно и просто.

Защо памучната  пижама е стилна?

Стилът не значи да дадете много пари, а да имате самите Вие такъв. Памучните пижами се предлагат в много физически магазини за бельо, както и още повече такива онлайн. Разнообразието е голямо, от такива с принт  до изцяло изчистени, с флорални мотиви, с картинки, надписи. Като на какво да се спрете, изцяло зависи от Вас. Можете да изберете 100% памук или в съчетание памук и полиестер.

Чистата памучна пижама се предлага в някои много стилни дизайни и цветове. Памучната пижама обикновено е с много леко тегло, точно за това е предпочитана за сън през нощта. Топли, лека е, приятна е и не я усещате. Те изглеждат  шикозни и елегантни, особено когато са бродирани. Също така памучната пижама е най-добрият избор от бебе до пораснало дете. Те създават усещане за топлина, удобство и комфорт. Пазят детската кожа, която е деликатна и затова са най-предпочитаният подарък от близки и роднити.

Защо памучната пижама от естествен памук е по-скъпа?

Причината за това е, че естественият памук изисква повече грижи и поддръжка от синтетичния памук или полиестер. Синтетичният памук не абсорбира ефективно потта и може да бъде повреден от прекомерно изпотяване. От друга страна, памукът може лесно да абсорбира потта и да ви държи топло и сухо, когато се намокри.

Защо памучната пижама от памук е по-удобна?

Те са меки, удобни и дишащи, което ги прави идеални за сън. Освен това памучната пижама има добри изолационни свойства. Когато памукът е изтъкан плътно, той причинява скованост на тялото, докато свободно изтъканите водят до по-меко усещане.

Защо памучната пижама от памук е по-трайна?

Те са в състояние да устоят на мухъл и други бактерии, които причиняват миризма и хигиенни проблеми. Освен това памукът е устойчив на пожар. Следователно памучното облекло за сън Ви предпазва от рискове, свързани с пожари и следователно е предпочитано сред работещите във фабрики и складове, изложени на пряка опасност.

Защо памучната пижама от памук е по-икономична?

Памучната пижама е по-евтина от всеки друг материал за спално облекло Причината за това е непрекъснатите отстъпки при продажба на памучна тъкан. Така производителите намаляват производствените разходи и предлагат повече пижами, за да продават на потребителите Разходите обаче са по-малко, именно заради ниската цена и това я прави по-евтина от копринената пижама.. Също така е добре да разгледаме защо памучното облекло за сън е рентабилно. Тъй като памукът е евтин, производителите не трябва да правят толкова много от тях, като по този начин могат да предложат по-ниски цени.

Защо изцяло памучната пижама е толкова комфортна ?

Причината са именно платовете. Те са толкова удобни, че дори не усещате и можете да забравите, че носите пижама. Не е прилепнала по тялото, можете да се движите спокойно.

Защо  памучната пижама, изработена от памук, се почиства лесно?

Те не абсорбират излишната пот и влага, така че се поддържат много лесно. Памучната пижама, съставена от памук, не съдържа бактерии, за разлика от тази от коприна, която би създала неприятна миризма, когато излезете от пижамата си. Също така не е нужно да се притеснявате, че ще получите студени тръпки по цялото тяло, когато използвате памучна пижама.

Винаги памучната пижама е по-добрият и правилен избор, дали за подарък или за себе си.

Сатенени нощници, комфортни за лятото
Как да разпознаем качествената сатенена нощница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories