Дамски памучни тениски

Има две неща, които трябва да имате предвид, когато купувате дамско облекло с дълбоко V-образно деколте и хубав шал, шал или блуза в основата си. Първо, дизайнът е удобен за много жени, които ще си почиват с това облекло или ще се движат вкъщи с него. Второ, трябва да изглежда добре под бяла блуза и леко яке в ярки, слънчеви дни, и да може да прикрие „неприлично дълбокото“ деколте. Това означава, че памукът се съчетава много добре с останалата част от дамското облекло, както и с цвета на бяла блуза и леко яке.

Жената винаги трябва да има предвид собствения си тип тяло и да определи какъв тип памучни и други материи харесва най-много. Дамите, които обичат да носят дълбоко деколте, може да желаят да изберат стил, който се съчетава най-добре с формата им. Например, шалът или аксесоарът, който добре се съчетават с него, могат да бъдат удачна комбинация. Тези, които имат тела, които не са толкова набити, трябва да изберат по-консервативни стилове, които обикновено са изработени от памук и еластан.

Тези жени могат също да разслоят горното си облекло, ако се окаже, че им е прекалено топло в само една дамска горница. Освен това, когато дълбокото деколте трябва да понесе тежестта на по-голям пуловер или палто, дамите трябва да се уверят, че деколтето не увисва, ако се носи самостоятелно. Тениската с деколте трябва да има двойна подплата или смес от полиестер и памук. Такъв плат е дишащ, но не толкова, колкото платовете, съставени от други тъкани.

Деколтето може да направи една риза да изглежда по-добре. Носенето на по-лек материал ще позволи на дамата да се чувства по-комфортно, а също така може да й помогне да изглежда по-стройна. За жени с по-дълбоки деколтета може да бъде особено трудно да се намерят ризи, които не ги карат да изглеждат твърде обемни. Най-добрият начин да избегнете това е да изберете дамско облекло, което е с вталено деколте – т. е. такова, което е пришито на място и обикновено е придружено от v-образно деколте или шал. Памукът е добър избор на плат за вталено деколте, защото е много мек и лек.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е, че най-добрите деколтета се предлагат в най-различни цветове. Колкото повече цветове има в дамското облекло с вталено деколте, толкова по-добре. Когато избирате цвят, помислете какво акцентира върху привлекателността на вашето лице. Носенето на бяла риза със синя или зелена вратовръзка може да е добра комбинация, но би изглеждало странно с розова риза. Обмислете цветовете на дрехите, които най-добре допълват вашия тон на кожата, преди да си изберете деколте.

И накрая, памучните ризи обикновено са най-достъпната опция. Предлагат се в голямо разнообразие от материали, включително коприна и мериносова вълна. Докато коприната и вълната Merino са скъпи материали, те са и най-трайни и леки. Поради лекотата си, тези памучни дамски дрехи са подходящи за ежедневно носене.

Денят на жената е всеки ден
Разнообразие от бодита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories