РЪКОВОДСТВО ЗА ПАЗАРУВАНЕ

 

Ние от jkanstyle.com ползваме услугите на куриерска фирма Еконт. Доставката се извършва на посочен от Вас адрес или до заявен от Вас офис на Еконт.

За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция „Преглед и тест преди да платиш“. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му, както и да се уверите, че същият няма дефекти или недостатъци, което ние предварително старателно сме проверили. В случай, че поръчаният артикул не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера, без дори да плащате стойността му.

Плащането на избраните от Вас артикули се извършва чрез наложен платеж. Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност на клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставката – т.е. когато куриер Ви посети на посочен от Вас адрес и Ви предаде закупената от нашия магазин стока или Вие посетите офис на Еконт, за да я получите.

Ние Ви осигуряваме правото в срок от 1 месец от доставката да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас – продуктът да е в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е разпломбиран и свален от стоката, продуктът да не е увреден по какъвто и да е начин, да не е използван или третиран (пран, гладен, с аромат на парфюм или друг козметичен продукт). Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това, като връщането на продукта към нас е винаги за наша сметка и за Вас е напълно безплатно.

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин: на имейл orders@jkanstyle.com, на Facebook страницата ни @ORSOHomewear, чрез профила ни в Instagram orsohomewear или на телефон +359 885 18 25 04.

Винаги сме на Ваше разположение!

За повече информация, моля, запознайте се с Общите условия за ползване на сайта jkanstyle.com

 

ORSO – очевидната женственост

Navigation
Close

Твоята количка

Close

Списък с желания

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
Ви..

Already got an account?

Close

Close

Categories