• February 14, 2022

Романтично бельо за Свети Валентин и не само: идеи за подарък за Свети Валентин

Романтично бельо за Свети Валентин и не само: идеи за подарък за Свети Валентин

Съвсем скоро светът ще празнува Свети Валентин. И дори самият празник да не ви впечатли, със сигурност не пречи да закупите комплект елегантно бельо, подходящо за различни поводи. Показваме най-закачливите, романтични и секси варианти от новите колекции.

Романтичното настроение, присъщо на този празник, предполага специален подход към поздравленията. Подаръкът трябва да символизира искрената ви съчувствие към получателя, трябва да вложите душата си в неговото търсене и подготовка. Само по този начин ще можете да предадете любов и желание да угодите на обекта на вашето внимание.

Стойността на подаръка се измерва не с неговата стойност, а с труда, който е вложен в неговото отражение, избор, дизайн.

В този смисъл подаръците „направи си сам“ се считат за най-скъпи и желани. Има много начини да зарадвате любим човек: вкусни сладкиши, интересни занаяти от дърво или глина, пощенска картичка със собствени стихове, рисунка, бродерия, рамка за снимки … Списъкът е безкраен, всеки от нас има практически умения това ще ви помогне да направите необичаен тематичен подарък.

Ако решите да закупите готов артикул като подарък, вземете предвид вкусовете и желанията на получателя.

Би било странно да дадете комплект за плетене на момиче, което не е склонно към ръкоделие, но в същото време много обича колата си. Много по-логично е да й подарите сладка дрънкулка, която ще украси интериора на автомобила.

Подаръкът трябва да се различава от обичайната покупка с празнична украса.

Подарък, опакован в специална хартия, изглежда много по-привлекателен от продукт в оригиналната му опаковка.

Можете да скриете подарък и да поканите своята сродна душа да го намери.

Следвайки уликите, които ще ви отведат стъпка по стъпка до заветното място.

Е, ако подаръкът е само една от изненадите, приготвени за вашата сродна душа.

В идеалния случай празнично романтично настроение трябва да се поддържа през целия ден, от бъркани яйца под формата на сърце за закуска до вечеря на свещи само за вас двамата.

Всеки се отнася различно към празника 14 февруари. Някой иска да добави романтика към отношенията и да прекара деня по специален начин, някой смята празника за дреболия и маркетингов трик, а някой предпочита да показва чувствата си всеки ден, независимо от датата в календара. И всички ще бъдат прави. Сигурни сме, че Свети Валентин е още един чудесен повод да кажете на сродната си душа за чувствата си. И, разбира се, в романтична вечер ще бъде особено символично, ако се появите пред любимия си в красиво бельо. И дори да планирате да прекарате този ден сами, можете да зарадвате не само някого, но и себе си, като направите страхотен подарък за предстоящия празник (прочетете също: Как да преживеете Свети Валентин, ако сте сами). Красивият комплект винаги дава увереност и усещане за собствена привлекателност, така че подаръкът ще бъде не само приятен, но и полезен.

Наистина има от какво да избирате: традиционно много марки бельо онлайн магазин eivizabg.com предлагат свои собствени капсули, пуснати специално за празника. Най-елегантните опции са дантеленото бельо без ямки. Не по-малко успешна алтернатива ще бъдат бодитата – както от полупрозрачна дантела, така и от копринени корсети с кости, които, между другото, са популярни не само в света на бельото, но и се превърнаха в една от най-горещите тенденции на предстоящия сезон

Цветовата схема може да бъде много разнообразна. И докато розовото и червеното се смятат за най-успешни в този ден, идеални са по-неутралните нюанси – както основно бяло и черно, така и нежна пастелна палитра, като мента, праскова, пастелно синьо или люляк. Такива опции ще бъдат особено гъвкави, ако отидете да пробвате комплект повече от веднъж през годината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *