• January 24, 2022

Онлайн консултация с психолог. Психолог Skype.

Онлайн консултация с психолог. Психолог Skype.

В този раздел ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси относно Skype консултации или онлайн консултации с психолог: Кой се нуждае от онлайн консултация с Психолог Варна? При нормални условия консултацията по Skype е спасение за тези хора, които живеят в други региони и не могат да дойдат във Варна, както и за тези, които по определени причини не могат да напуснат домовете си. Консултациите по Skype могат да се използват и ако сте отишли ​​на почивка, но не искате да прекъсвате терапията. В сегашните условия скайп консултациите са едва ли не основният начин да се погрижите за емоционалното си здраве. В условия на трудни социални и икономически ситуации психологическото състояние е подложено на специални претоварвания. Струва ни се, че сега има въпроси, по-важни от безсънието, тревожността, избухливостта или други „дребни неща“. Но игнорирайки тези малки неща, ние не забелязваме как реагираме на стреса. И се лишаваме от възможността за своевременно и лесно възстановяване. Какви проблеми можете да работите в Skype? С абсолютно същите, с които работим в офиса. Това могат да бъдат всякакви тревожни разстройства, депресия, личностни кризи или емоционално изгаряне. Това могат да бъдат семейни проблеми: предателство, кавги, недоразумения. Също така е важно да се помогне на родителите. За съжаление онлайн работата с деца не е възможна, така че основната задача тук може да бъде да научим родителите как да се справят с определени детски трудности.

Как се провежда онлайн психологическото консултиране?

Първоначално трябва да се свържете с психолога: Можете да ни се обадите на телефон: 0888623888, да пишете на всеки от месинджърите (skype, viber, wattsap), на нашата поща: anitsa@abv.bg или на нашите страници в социалните мрежи. Ще изберем удобen за всеки час за консултация с психолог от Варна и ще отговорим на всички ваши въпроси. В уговореното време специалистът провежда консултация, след което я плащате по удобен за вас начин.

Какво ви е необходимо за онлайн консултация?

Имате нужда от тихо и удобно пространство. Свободно време (5-10 минути преди консултацията за настройване и 5-10 минути след това, за да има възможност за усвояване на придобитите знания и опит). Може би вода, салфетки, одеяло, тоест нещо, което ще създаде комфорт и уют, нещо за бележки (бележник или файл с бележки на телефона).

Възможни ли са консултации за клиенти от други страни?

Със сигурност. Това е отделно и водещо направление – работа с тези, които живеят в чужбина, но търсят специалист, който владее родния език на клиента. Имаме опит в психологическата работа по Skype с емигранти, живеещи в САЩ, Канада, Швеция, Норвегия, Гърция, Германия, Турция, Израел, Швейцария, Австрия, Чехия, Румъния и други страни. Как се заплащат онлайн консултациите с психолог? Първата консултация винаги се заплаща СЛЕД направена консултация. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *