сатенена нощница

Как да разпознаем качествената сатенена нощница

Ако сте разглеждали за покупка на сатенена нощница и сте попаднали на реклами за „Колекция сатенени халати“, „Колекция сатенени дневни рокли“ или „Колекция сатенени нощни облекла“, тогава вероятно ви очаква малка почерпка. Сатенът е луксозен и при правилно използване може да изглежда като съвсем различна дреха. За да ви помогнем да изберете правилната сатенена нощница и халат според вашите нужди, ние ще се включим с  няколко съвета и предложения по-долу.

Първото нещо, което трябва да имате предвид, е дизайнът на самата дреха; искате ли сатенена нощница без презрамки или такава с презрамки? Мислите ли за нещо малко по-секси? Вижте някои от най-новите творения в сатенени нощници и халати. Дантелените детайли се превърнаха в тенденция в сатенените нощници . Някои от най-зашеметяващите нощници през последните години се отличават със сложни дантелени детайли – това ще намерите при някои от най-зашеметяващите сватбени нощници днес. Няма нищо подобно като  чувството от допира на  зашеметяваща сатенена нощница, която се увива около вас, докато се наслаждавате на специалния момент от големия си ден.

Един от най-популярните избори в сатенени нощници и халати е да закупите дебел сатенен материал за облеклото си. Дебелината е важен фактор при избора на сатенена нощница за специален повод. Тънкият сатен не е практичен за много видове дрехи, така че по-плътният сатен е препоръчителен . Изборът на дебел сатенен плат за халати е може би най-практичният избор, който можете да направите за вашата сатенена нощница; ще направи чудесно допълнение към вашето сатенено чекмедже за бельо и ще ви помогне да си припомните специалния си ден, когато пожелаете.

Когато купувате сатенена нощница , важно е да вземете предвид теглото на нощницата. Теглото на всеки сатенен плат определя размера и размерите на всяка драперия или подплата. Може да откриете, че изборът на малко по-голям размер ще бъде по-добър от избора на малка или дебела сатенена нощница.

Цветът на сатенени нощници и халати е една от основните характеристики, които определят качеството. Черен сатен прави впечатляващ външен вид във всякакви стилове, но ако цветът е прекалено светъл, платът може да прозира. Изберете цвят, който допълва вашата сатенена нощница. Черния сатен е много подходящ за абитуриентски бал, а пък бледо лилавия и белия за сватбения ден, и не пестете пари за специалните си дни.

След това обърнете голямо внимание на тъканта, от която е изработена сатенената нощница. Сатенът най-често се прави от смес от полиестер и вискоза, въпреки че от време на време все още се използва чист копринен сатен. Най-добрият начин да определите дали сатенената нощница, която обмисляте, е направена от смес от чисто коприна или просто друг вид синтетична тъкан е да изследвате пълнежа на дрехата.

Сатенена нощница, която е направена изцяло от сатен, трябва да се чувства тежка  и здрава. Също така трябва да има твърдо, но леко компресиране. Разтягането на тъканите през годините може да доведе до разхлабване на вътрешния слой на дрехата, излагайки по-тънко и по-прозрачно вътрешно ядро, което може да изглежда много лъщящо. Ако видите, че това се случва със сатенена нощница, това е добър показател, че дрехата не е направена от чисто копринената смес,. Бихте искали да намерите сатенена рокля, която има вътрешно ядро, направено от синтетична тъкан, и да съответства на външния слой от сатен, който покрива сърцевината, със същото качество, от което се състои външният слой.

Когато избирате тъканта за вашата сатенена нощници, последното нещо, което трябва да ви притеснява, е цената. Въпреки че сатенът е доста скъп,  разходите си струват . Въпреки че ще платите повече пари за по-качествена, добре изработена сатенена нощница и  сатенените аксесоари, те  трябва да издържат дълго време и да служат като постоянно напомняне за вашия специален ден. Всъщност сатенените аксесоари могат дори да се предават през поколенията като семейна реликва. Ето защо, ако решите да купувате сатенена рокля, нощница, халат или друг аксесоар , не забравяйте да вземете добро решение, като изберете висококачествен сатенен материал, който ще можете да използвате в продължение на много години напред.

 

Защо нощницата е по-добре да бъде памучна
Комплекти от сатен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Последни коментари
    Navigation
    Close

    Твоята количка

    Close

    Списък с желания

    Recently Viewed

    Close

    Great to see you here!

    Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката
    Ви..

    Already got an account?

    Close

    Close

    Categories