• December 20, 2021

Стилни кожени дамски якета, подходящи за зима 2021/2021

Стилни кожени дамски якета, подходящи за зима  2021/2021

Стилни дамски кожени якета 2021-2022: модни тенденции и стилове

Стилните кожени якета са толкова актуални, колкото и необходима част от женския гардероб. И тъй като сме в зимен сезон, е време да помислим за опциите за връхни дрехи, модерните кожени якета няма да бъдат равни, те са в състояние да задоволят всякакви вкусове и предпочитания на момичета и жени и са подходящи за почти всичко.

Модното разнообразие от стилове и модели на дамски кожени якета през сезон 2021-2022 потвърждава гъвкавостта и оригиналността на такива връхни дрехи.

Модерните кожени якета ви позволяват да създавате както лаконичен тотален външен вид, така и смели експериментални визии. Моделите на актуалните кожени якета 2021-2022 са не само брутални кожени якета, но и елегантни блейзъри, удобни пухени якета и стилни бомбери.

Най-предпочитани кожени якета от естествена кожа за 2021-2022 остават черните модели. За тези, които желаят да добавят ярки цветове към изображението, стилистите предлагат да избират между пастелни и класически нюанси на кафяво и бяло. Оригиналните щампи също ще бъдат модна тенденция при кожените якета този сезон.

Женствен флорален принт или дързък животински принт – изберете цвят на коженото яке, който подхожда на вашия стил и начин на живот.

Има няколко водещи тенденции в кройката и допълнителното завършване на модерни кожени якета 2021-2022. Основното предпочитание се дава на класически монтирани стилове в съкратен и удължен вариант. В тенденцията са красивите двуредни кожени якета, както и моделите с яка.

Стилът оверсайз остава претворен, което особено ясно се проявява при моделите кожени авиаторски якета и кожени пухени якета. Съкратено байкерско яке ще се превърне в любимец на стилни есенни тоалети с дънки и кожени панталони.

Капитонирани модели, щамповане, логомания и много други декоративни елементи често ще се срещат в модерните дамски кожени якета 2021-2022. Кои от тях могат да се нарекат най-модерните и стилни новости на сезона, ще се опитаме да разберем по-долу.

Яке от естествена кожа

Атрактивни опции с релеф на крокодил или змия върху кожата се превърнаха в оригиналния модел на дамско кожено яке. През новия сезон модерни ще бъдат не само релефни якета, но и модели, които повтарят цвета на животните, особено якета с щампа на питон, станаха модерни.

Кожено яке с козина

Красивата кожена облицовка на всяка връхна дреха изглежда великолепно. В допълнение към декорирането на яката или ръкавите, модерните кожени якета 2021-2022 използват козина като изолация. В тази версия са представени и модни къси кожени палта от овча кожа на модела авиатор.

Кожено яке – металик

Новият сезон изглежда, че ще бъде последният шанс да пробвате модерно кожено яке с металик. Специалните бронзови и сребърни нюанси, които се превърнаха в хитове на последния сезон във връхните дрехи, постепенно започнаха да губят популярност.

Кожено яке с ресни

Най-модерното решение в декора на кожени якета за 2021-2022 г. е ресни. Дълго или късо зависи от кройката на самото кожено яке. Ресните могат да се използват за украса на ръкави, подгъва на яке или отделни секции. Тези кожени якета изглеждат много стилни, игриви и необичайни.

Бродирано кожено яке

Удивителната бродерия прави кожените якета изключително женствени и грациозни, особено когато става въпрос за ярък флорален принт. Може да се бродира дори лого или оригинален модел, до геометричен.

Каквото и яке да изберете, хубаво е да попълните гардероба си с качесвтени продукти.

Препоръчваме Ви да разгледате магазин за кожени якета и палта – Vainas.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *